Dreams WebBuilder

Dreams WebBuilder er en webdesign platform der sætter brugeren istand til at udvikle og designe funktionelle websites og webløsninger.

Funktionalitet

WebBuilder giver adgang til en lang række af de værktøjer, som professionelle webdesignere benytter i deres daglige arbejde. Derved får du som kunde mulighed for at bygge din hjemmeside med nogle af markedets mest avancerede webudviklingsværktøjer.

Performance

Hastigheden er vigtig og med WebBuilder er du sikret en lang række optimeringsmetoder, der samlet set, giver dig et velfungerende, stærkt og stabilt website, som performer godt. Vi går ikke på kompromis med designet. Vi leverer stærkt design og god performance

Standardisering

Philosofien bag WebBuilder er, at standardisere så meget som muligt, uden at gå på kompromis med fleksibiliteten. Enhver webudviklingsfase indeholder en en lang række valg der kan standardiseres, og det er blandt andet denne standardiseringsproces som er med til at gøre WebBuilder til et effektivt tool.

Sikkerhed

Man hører jævnligt om hvordan websites er blevet hacket og wordpress websites er ikke nogen undtagelse. Derfor har vi i webbuilder sørget for at indbygge en række foranstaltninger der både højner og forbedre sikkerheden i standard WordPress

Har vi vækket din interesse for hvordan vi kan hjælpe dig videre? Ring på 4053 0062 eller skriv til info@dreams.dk

Design, brugervenlighed og funktionalitet

Dreams WebBuilder giver dig mulighed for at tænke stort, men starte småt. Du kan nemt tilføje nye funktioner som f.eks. blog's, nyhedskomponenter eller en webshop.

 

Let og fleksibelt

Vi har udviklet en værktøjskasse ovenpå CMS systemet WordPress. Der gør det lettere at udvikle og vedligeholde et website. WebBuilder Basic indeholder en lang række professionelle værktøjer der sammen med vores standardiserede komponenter giver dig en flot og professionel hjemmeside. 

 

Grafisk baggrund

Vi har flere års erfaring indenfor den grafiske branche både online og offline, og designer løsninger som grafisk matcher kundens idenditet, og samtidig også perfomer godt.

IT kyndig viden

Vi udvikler på baggrund af mange års erfaring og viden fra IT-branchen og med fokus på fire parametre - design, brugervenlighed, stabilitet og performance.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld felterne og så hører du fra os hurtigst muligt.

"

Med Dreams Webbuilder kan du udvikle og forbedre din hjemmeside uden at være webdesigner. Når vi har sat grundstrukturen op på din hjemmeside, kan du frit bygge videre i webbuilder uden brug af programmering og advancerede webdesign teknikker.