Hjemmeside, tryksager, video & messedesign

Scandinavian Executive Institute A/S er Skandinaviens førende udbyder af internationale lederuddannelser.De samarbejder med to af Europas førende business schools, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz. Siden 2007 har de udviklet uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien, og tilbyder i dag tre intensive programmer til ledere på flere niveauer samt på bestyrelsesniveau.


Styrkelse af visuel identitet
Udvikling og vækst medførte et nyt domicil og i forbindelse med dette besluttede Anmasi A/S, at løfte designet på markedsføringsaktiviteterne. Sammen med Anmasi trak vi i arbejdstøjet og producerede nyt website, katalog, visitkort, produktvideo, infographics, udsmykning af det nye domicil og meget mere.


Logo og design
Med fokus på produkterne har vi sammen med Anmasi produceret det nye anmasi.com – et site som har fokus på design, brugervenlighed og funktionalitet. Produkter skal være i fokus, så man hurtigt kan få overblikket over de forskellige produkter med tekst, billede og video.


Messemateriale og programmer
Anmasi A/S har fokus på performance og SEO og her kommer vores system, DreamBuilder i fokus. For selv om tekster samt andet indhold er tilpasset efter at blive fundet på google, har vi også fokus på at websitet performer i forhold til f.eks. load-tiden. Et website vi er stolte af og som dynamisk er godt skruet sammen.


Vi har i en opstartsfase med vores virksomhed benyttet Dreams til at styrke den visuelle identitet og kommunikation.

Vi havde brug for at nytænke vores brand og sende det rigtige signal og det har Dreams været med til at udvikle.

Dreams har været en god sparringspartner og har sat sig godt ind i vores produkter for at få det rigtig udtryk.

Jonna Runge
CSO
Scandinavian Executive Institute A/S