Serviceaftaler er vigtigere en du tror

Service og support aftale giver trykhed og en løbende optimering af din hjemmeside.

Løbende forbedring af din hjemmeside
En Service og Support aftale giver dig som kunde de mest optimale muligheder for at sikre løbende forbedringer af din hjemmeside. Alle vores aftaler indeholder grundlæggende services som sikre at hjemmesidens elementer er opdaterede og velfungerende. Dette er grundlaget for at indholdet på hjemmesiden fremstår bedst muligt.
Løfter tekniske og nørdede opgaver
Med vores serviceaftaler tager vi hånd om en lang række tekniske og en lille smule nørdede opgaver omkring din hjemmeside så du kan fokusere på at sælge dit budskab og servicere dine kunder. Ud over at sikre systemet fungere optimalt arbejder vi også proaktivt med løsningsforlag til forbedringer og SEO optimering af hjemmesiden, jævnfør brugsmønster rapporteringer og generelt brug af hjemmesiden.


Facebook annoncering
Der kan til Support og serviceaftalerne også tilkøbes f.eks. Facebook annoncering således at vi som en del af den løbende servicering af hjemmesiden også sørger for at sikre samspil mellem hjemmesiden og Facebook annoncering.


SEO rapportering
Som en del af vores Serviceaftaler leveres en SEO og tracking rapport som giver et indblik i brugsmønster på hjemmesiden.