Nyt website for Anmasi A/S

Nyt website til Anmasi er nu i luften

 

Industriel vaske- og renseteknologi
Anmasi A/S designer, udvikler og leverer vaske- og renseteknologiske løsninger og services til krævende opgaver og industrier. Deres brede sortiment af førende standardløsninger dækker de fleste behov inden for industrier som automobil, luftfart, vindkraft, medicin og sundhedsvæsen m.fl.
Design
Udvikling og vækst medførte et nyt domicil og i forbindelse med dette besluttede Anmasi A/S, at løfte designet på markedsføringsaktiviteterne. Sammen med Anmasi trak vi i arbejdstøjet og producerede nyt website, katalog, visitkort, produktvideo, infographics, udsmykning af det nye domicil og meget mere.


Websitet
Med fokus på produkterne har vi sammen med Anmasi produceret det nye anmasi.com – et site som har fokus på design, brugervenlighed og funktionalitet. Produkter skal være i fokus, så man hurtigt kan få overblikket over de forskellige produkter med tekst, billede og video.


Performance og Googlevenligt
Anmasi A/S har fokus på performance og SEO og her kommer vores system, DreamBuilder i fokus. For selv om tekster samt andet indhold er tilpasset efter at blive fundet på google, har vi også fokus på at websitet performer i forhold til f.eks. load-tiden. Et website vi er stolte af og som dynamisk er godt skruet sammen.


”Poul kan kun anbefales, han er dygtig, fleksibel og god til at komme med ideer”


Anders Hedeby Sørensen
ANMASI A/S