Skal vi mødes?

Er du interesseret i at høre mere om os og om hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi har flere års erfaring fra den grafiske branche og IT-Branchen. Det gør os stærke og fleksible fordi vi ikke kun leverer online-løsninger, men også leverer tryksager. Som oftest er det en kobling der er behov for. Vores kunder er glade for at de kun skal gå til en leverandør, selvom det både omhandler kataloger, folder, messemateriale, websites, webbannere, video og foto.
Det er dog vigtigt her at pointerer, at vi også kender vores begrænsninger. Skal der f.eks. skrives tekster som rammer plet, trækker vi på vores netværk. Vi har i vores netværk super dygtige kompetencer som vi trygt trækker ind i projekter, hvis vi synes at det giver mening.
 

info@dreams.dk eller på telefon +45 40 53 00 62

Venlig hilsen
Poul Dinesen
Indehaver
"
Endelig har jeg fundet et troværdigt bureau, der holder hvad de lover.

Jeg står nu med færdige designs af markedsføringsmateriale samt hjemmesider hvor æstetik og brugervenlighed går op i en højere enhed, udformet af nørdede, perfektionistiske mennesker, der ikke er tilfredse før jeg er.

Dette efter et forløb, hvor meget vellykket og intens kommunikation med Poul og Martin både har resulteret i ro i maven for mig som kunde samt det faktum, at jeg trygt har kunnet overlade al design og håndtering til mennesker, der virkelig ved hvad de har med at gøre.
Louise Bohnstedt
Hypnosehuset Danmark
"
Vi er meget glade for det samarbejde, vi har haft med Dreams. I en opstartsfase, hvor vi har skullet finde ud af hvordan vi bedst formidler et komplekst produkt har Dreams været en god samarbejdspartner. De er gode til at sætte sig ind i vores virkelighed, og komme med oplæg som vi så gennem en proces kunne gøre færdige.

Dreams har både hjulpet med hjemmeside, samt grafik og opsætning af vores trykte materiale, og har givet os et grafisk udtryk vi føler os hjemme i, og kan bruge mange steder.

En varm anbefaling til Dreams her fra.
Jes Rønnow Lungskov
Direktør
Reflective A/S
"
Jeg er meget glad for det samarbejde vi i dag har med Dreams. Man er ikke i tvivl om, at de har styr på tingene. De lytter, rådgiver, samarbejder og giver mig en tryghed i, at de lever op til de høje krav og standarder vi stiller her hos SER Hegn.
Design, brugervenlighed og funktionaliteten på vores website er i top, og har jeg brug for hjælp, yder de også en god service.

Dreams hjælper også til med design af vores trykte materialer. Jeg ser det som en stor fordel, at de har oparbejdet et solidt kendskab til os og vores produkter. Dreams evner at tage mine ideer og løfte dem til et højere niveau.

Jeg kan varmt anbefale Dreams
Chanette Petersen
SER Hegn A/S
"
Vi har i en opstartsfase med vores virksomhed benyttet Dreams til at styrke den visuelle identitet og kommunikation. Vi havde brug for at nytænke vores brand og sende det rigtige signal og det har Dreams været med til at udvikle.

Dreams har været en god sparringspartner og har sat sig godt ind i vores produkter for at få det rigtig udtryk.
Jonna Runge
CSO
Scandinavian Executive Institute A/S
"
Arbejdet med Dreams har været rigtig godt. De har været gode til at lytte og været ærlige og konstruktive. Processen med workshops, lagde fundamentet og på baggrund af dette blev der designet nyt logo og udviklet et nyt website.

Der har været et tæt samarbejde lige fra start til slut og Dreams har været nemt tilgængelige og gode til at lytte.

Jeg kan varmt anbefale Dreams
Mirsad Cajlakovic
UU Vejleder
UU Kolding
"
Malus har over en årrække haft fornøjelsen af at samarbejde med firmaet Dreams.

Poul er en kreativ og dygtig medspiller og får visualiseret de tanker og idéer, vi har med hensyn til markedsføring af Malus. Dette gør sig blandt andet gældende ved opsætning af Malus’ hjemmeside indeholdende tekst, video og billeder, men også i form af reklamefolder og andet markedsføring.

Jeg kan varmt anbefale Dreams og Poul Dinesen.
Niels Jessen
Driftsdirektør
Malus ApS
"
Som marketing koordinator hos ALD Automotive, brugte jeg Dreams som sparringspartner i hverdagen, på mindre opgaver og større projekter. Vi arbejdede sammen omkring en stor annonce til tryk i Børsen, fra ide og design til produktion.

Sammen med Dreams udviklede vi en APP til et af vores kundearrangementer, som gav vores kunder en super brugeroplevelse. En app som efterfølgende gjorde det nemt for os med registreringer og opfølgning. Dreams udviklede og designede løbende salgsmateriale og digitale kampagner for os. Jeg oplever Dreams som en professionel sparringspartner, med nyskabende og holdbare idéer. De yder en super kundeservice og kan i tilspidsede situationer, træde til med kort varsel.

Jeg kan varmt anbefale Dreams!
Carina Andersen, fhv. Marketing Koordinator, ALD Automotive.
ALD Automotive
"
KAMILLA BLOMST har fra dag 1 haft fornøjelsen af et godt samarbejde med Dreams. De klare alt på vores hjemmeside, lige fra personale fotografering til opsætning og layout. Selv vores kunder kommenterer positivt på vores hjemmeside design.
De bedste anbefalinger til Dreams herfra.
Kamilla, frisør og indehaver
Kamilla Blomst
previous arrow
next arrow
Slider

Jooble hjælper medarbejdere med at finde det rette job: https://se.jooble.org/