Hvad er prisen for en hjemmeside

Hvis du er iværksætter så klik her, vi hjælper gerne iværksættere igang med deres nye drøm.

Pris på en ny hjemmeside

Hvad er prisen på ny hjemmeside? Kan man overhovedet give en pris på en ny hjemmeside, uden at kende kunden og dennes behov? Hvordan kan et webbureau lave hvad de kalder en professionel hjemmeside til 3.999 eller 6.999 eller endda helt gratis? Hvad koster det der SEO?  Disse og mange andre spørgsmål stiller man sig selv i processen med en ny hjemmeside.

Men hvad er prisen?

Da vi altid leverer individuelle hjemmesider har vi ikke faste priser, men efter en god snak og efterfølgende beskrivelse af jeres behov laver vi gerne en fast pris. Derved har I vished for udgiften i projektet inden vi starter udviklingen. Udfyld kontakt formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

Da vi bygger hjemmesiderne på DreamBuilder, har vi altid den samme grundlæggende tekniske platform at bygge udfra. Dette giver os et yderst effektivt udgangspunkt at bygge hjemmesiden på, da DreamBuilder automatisk sørger for at understøtte al det teknik en professionel hjemmeside behøver uden at vi skal bruge tid på det i forbindelse med jeres specifikke projekt.
Med DreamBuilder vælger du et partnerskab omkring din hjemmeside, der giver dig vished for kvalitet.