Hjemmeside tests

Hvordan ved jeg om min hjemmeside lever op til de krav der stilles til en professionel hjemmeside? 

Med nedenstående gratis tools er det muligt at teste din nuværende hjemmeside eller den hjemmeside vi har lavet til dig. For at tjekke dens SEO venlighed, performance, sikkerhed, mobilvenlighed og meget mere:

Mobilvenlighed hjemmeside

Med følgende tool fra google er det muligt at teste mobilvenligheden af din hjemmeside:
https://search.google.com/test/mobile-friendly

Søgeords analyse

Med følgende tool kan du teste hvor SEO venlig din hjemmeside er:
https://suite.seotesteronline.com/seo-checker

Web accessibility

Med følgende tool kan du teste hvor godt hjemmesiden lever op til WCAG kravene, dette er krav som stilles til hjemmesider for at gøre dem handicap venlige:
https://www.webaccessibility.com/

Tools pingdom

Med følgende tool kan du fra forskellige steder på jorden teste hvor hurtigt hjemmesiden svarer. Det gælder om at have en hjemmeside der svarer på under 2 sekunder og gerne under 1 sekund. Requests skal helst være under 50 og den samlede størrelse på websitet bør ikke overstige 2mb:
https://tools.pingdom.com/

Google page speed

Med følgende tool fra google er det muligt at teste hvor godt Google mener din hjemmeside er optimeret i forhold til at give brugeren en hurtig og effektiv oplevelse af hjemmesiden. Dette tool tager ikke højde for eventuel funktionalitet, animationer og designs som sløver hjemmesiden. Det er altså altid en afvejning om man ønsker en god score i toolet eller noget som fungere og ser godt ud for kunden:
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Rich text support

Med følgende tool fra google er det muligt at teste hvor godt hvilke rich text elementer og standarder din hjemmeside understøtter:
https://search.google.com/test/rich-results