Hvad er prisen for en hjemmeside

Vi udvikler & designer hjemmesider baseret vores eget unikke tema til WordPress, som dækker de funktionelle behov en professionel dansk hjemmeside behøver

Pris på en ny hjemmeside

Hvad er prisen på ny hjemmeside? Kan man overhovedet give en pris på en ny hjemmeside, uden at kende kunden og dennes behov? Hvordan kan et webbureau lave hvad de kalder en professionel hjemmeside til 3.999 eller 6.999 eller endda helt gratis? Hvad koster det der SEO?  Disse og mange andre spørgsmål stiller man sig selv i processen med en ny hjemmeside.


Men hvad er prisen?

Hvis I ønsker en individuel hjemmeside med unikt design og special udviklede funktioner vurdere vi prisen fra projekt til projekt. Efter en god snak og efterfølgende beskrivelse af jeres behov laver vi gerne en fast pris. Derved har I vished for udgiften i projektet inden vi starter udviklingen. Udfyld kontakt formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Hvis I ønsker et standardiseret design eller kopiering af et eksisterende design over i vores system kan vi hjælpe indenfor følgende priser:
Oprettelse af hjemmeside baseret på en af vores standard skabeloner: 2000,-*
Kopiering af eksisterende design (design og funktionalitet indenfor 85% af originalt indhold): typisk omkring 10.000,-*
Hjemmesiden bygges som vores individuelle løsninger på DreamBuilder og forudsætter 200,-/ måned for løsningen.
*Ovenstående priser basere sig på at kunden selv står for tilretning af indhold og struktur. 

Hvorfor vælge os?

Da vi bygger hjemmesiderne på DreamBuilder, har vi altid den samme grundlæggende tekniske platform at bygge udfra. Dette giver os et yderst effektivt udgangspunkt at bygge hjemmesiden på, da DreamBuilder automatisk sørger for at understøtte al det teknik en professionel hjemmeside behøver uden at vi skal bruge tid på det i forbindelse med jeres specifikke projekt.

Med DreamBuilder vælger du et partnerskab omkring din hjemmeside, der giver dig vished for kvalitet.