Hjemmeside med skræddersyet design & en lang liste af funktioner

Vi udvikler & designer hjemmesider baseret vores eget unikke tema til WordPress, som dækker de funktionelle behov en professionel dansk hjemmeside behøver

Ny hjemmeside

Vores hjemmesider bygger vi på vores eget tema (DreamBuilder), der sammen med udvalgte plugins og WordPress danner en unik platform at opbygge og design hjemmesider i.

For mange af vores kunder betyder dette at der ikke skal skrives en eneste linie kode og en lang række design elementer på forhånd passer sammen og kan genbruges. Derved holder vi det primære fokus på jeres indhold, unikke designs og eventuelle skræddersyede moduler til at understøtte netop jeres virksomhedsbehov.

Form, farver og design

Hjemmesidens design er vigtig for at skabe tillid og give de besøgende den rigtige følelse af at hjemmesiden er en del af jeres virksomhed.  Budskaber i billeder og tekst i den rigtige form skal interagere med funktioner og gøre besøget på hjemmesiden så nemt og interessant for dine besøgende som muligt.

Struktur og programmering

WordPress og DreamBuilder garanterer dig en fremtidssikker, robust og søgemaskinevenlig hjemmeside med fleksibilitet og videreudviklingspotentiale.

Vi er eksperter i at kombinere stilfulde designs og brugervenlighed med komplekskode, således at hjemmesiden til alle tider fremstår velfungerende.

Da vi altid bygger vores hjemmesider med DreamBuilder, vil det kun være nødvendigt med få skræddersyede moduler der kræver ekstra programmering. Dette er din sikkerhed for et velfungerende produkt til en sikker fast pris.

DreamBuilder er desuden bygget med en række fleksible videreudviklings indgange, så det er nemt og fleksibelt at skræddersy kodestumper der understøtter jeres unikke behov.

Hvorfor vælge Dreams?

Vi tilbyder professionelle hjemmesider til fornuftige priser, i en løsning spækket med funktioner, optimeret til at understøtte selv de største og mest professionelle hjemmesider.

Vores udviklingsproces sikre at holde vores kunder i centrum og giver ydermere via vores brugervenlige system dig som kunde nem adgang til at bidrage i hele processen.

Vores kompentencer spænder bredt og vi hjælper gerne med alle facetter og behov relateret til en professionel online tilstedeværelse for din virksomhed, gennem søgemaskineoptimering (SEO), Google Adwords, Facebook, Linkedin altid med hjemmesiden som omdrejningspunkt.

Læs mere om DreamBuilder

Ny hjemmeside – hvad er prisen?

Prisen for udvikling af en hjemmeside afhænger blandt andet af:

  • Graden af tilpasning
  • Antallet af undersider
  • Mængden af funktioner der skal konfigureres
  • Behovet for skræddersyede funktioner
  • Designets kompleksitet

Vi tilbyder gerne en fastpris, men arbejder også tit på timeløn eller efter et budget.
Har en af jeres medarbejdere en webdesigner gemt i maven, er der rig mulighed for via DreamBuilder at I selv udfører store dele af konfiguration og opsætning.

Vi tror på skræddersyede hjemmesider der matcher din virksomheds behov. Udviklingen sker gennem et tæt samarbejde hvor I med vores unikke tools har mulighed for selv at bidrage i hele processen.