DreamBuilder skabeloner

Vi udvikler & designer hjemmesider baseret vores eget unikke tema til WordPress, som dækker de funktionelle behov en professionel dansk hjemmeside behøver.
Designet på siden kan enten skræddersyes eller oprettes ved at benytte en af vores flotte standard skabeloner.
Alt efter jeres behov kan vi hjælpe med opsætning og konfiguration eller blot sætte DreamBuilder op til at I selv kan gå igang. Lige gyldigt metoden har I adgang til alle de samme professionelle værktøjer og funktioner i DreamBuilder og dermed basis for en yder professionel og teknisk spændende løsning.

Eksempel på en skabelon

Har I brug for en hjemmeside til f.eks. en blog, display af produkter eller ønsker I at fremvise jeres services, så er følgende skabelon nok noget for jer. Se mere her
Har I nogle specielle ønsker til et unikt design eller har I set et design I godt kan lide så kontakt os eller læs mere om vores priser


Hvilke funktioner følger med?

Alle funktionerne fra DreamBuilder følger også med i pakken hvis man vælger at bygge en skabelonbaseret hjemmeside. Læs mere her omkring funktionerne i DreamBuilder. 


Hvorfor vælge at bygge en hjemmeside med DreamBuilder?

Da vi bygger hjemmesiderne på DreamBuilder, har vi altid den samme grundlæggende tekniske platform at bygge udfra. Dette giver os et yderst effektivt udgangspunkt at bygge hjemmesiden på, da DreamBuilder automatisk sørger for at understøtte al det teknik en professionel hjemmeside behøver uden at vi skal bruge tid på det i forbindelse med jeres specifikke projekt.

Med DreamBuilder vælger du et partnerskab omkring din hjemmeside, der giver dig vished for kvalitet.